Trump şi Orban pregătesc destrămarea Ucrainei de către Rusia

Premierul Ungariei Viktor Orbán, un apropiat al Rusiei, descrie planurile aprofundate ale lui Donald Trump de a pune capăt războiului: nu va da un ban dacă revine la Casa Albă.

Orbán s-a întâlnit cu candidatul la președinția SUA, Donald Trump, pe 8 martie, în Florida. Acesta a declarat într-un interviu pentru M1TV că Trump are „planuri destul de detaliate” pentru a pune capăt războiului din Ucraina și nu va oferi „un ban” pentru a lupta împotriva agresiunii ruse în Ucraina.

Potrivit lui Orbán, planurile lui Trump se aliniază intereselor Ungariei.

„Trump are o viziune foarte clară, cu care este greu să nu fii de acord. El spune următoarele: în primul rând, nu va da nici un ban pentru războiul ruso-ucrainean. De aceea războiul se va termina, pentru că este evident că Ucraina va fi îngenuncheată. Dacă americanii nu dau bani și arme împreună cu europenii, războiul se va termina. Și dacă americanii nu dau bani, atunci europenii nu vor putea finanța singuri acest război. Şi atunci războiul se va sfârşi.”

Premierul Ungariei Orban, un prieten al Rusiei, a promovat multe mesaje revizioniste prin care a dat de înțeles că Ungaria dorește să anexeze teritorii de la Ucraina și România. 

Planul lui Trump ar ajuta Rusia să câștige războiul de invazie, Ucraina ar dispărea de pe harta, iar Orban își va putea pune în aplicare planul revizionist de anexare a unor teritorii ale Ucrainei. 

imagini off interviu : https://www.youtube.com/watch?v=cxWEwsacY_0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here