Autoritățile ruse au recunoscut că un grup de sabotaj și recunoaștere a intrat luni în regiunea Belgorod de pe teritoriul Ucrainei. Luni dimineață, pe o serie de canale Telegram atât rusești, cât și ucrainene, au început să apară informații despre ciocniri violente la granița ruso-ucraineană dintre regiunile Belgorod și Sumî.

Există rapoarte că una sau mai multe grupuri armate au pătruns pe teritoriul Rusiei din partea ucraineană. Reprezentanții Corpului de Voluntari Rusi și ai Legiunii Libertatea Rusiei și-au asumat responsabilitatea raidurilor.

Dimineața, pe rețelele sociale au apărut videoclipuri cu presupuse atacuri la un punct de control de frontieră din districtul Graivoronovski din regiunea Belgorod. Într-unul dintre videoclipuri, un tanc cu steagul Ucrainei intră în punctul de control. A apărut și un videoclip, care se presupune că a fost filmat chiar în clădirea punctului de control, care arată cadavrul unui soldat mort. Autenticitatea videoclipului nu a fost verificată, scrie ziare.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here