Cu sprijin UDMR, Orban Viktor pregăteşte mesaje anti-europene şi pro-Rusia de pe teritoriul României.

Sâmbătă, 22 iulie, la Băile Tuşnad, are loc Universitatea de Vară, eveniment anual organizat de UDMR, Guvernul de la Budapeste şi organizaţii civice maghiare ce promovează autonomia.

Potrivit unor surse politice, la Băile Tuşnad vor veni premierul Ungariei Viktor Orban împreună cu soţia, nu mai puţin de 9 miniştri şi 5 secretari de stat din guvernul de la Budapesta controlat autoritar de formaţiunea populistă şi anti-europeană FIDESZ. Şi nelipsitul Laszlo Tokes, cel care a declarat că pentru el “ziua naţională a României, 1 decembrie, este pentru mine o zi de doliu”.

Sub pretextul unui mesaj de pace referitor la invazia Rusiei in Ucraina, desantul guvernamental maghiar in frunte cu Orban Viktor va pregati mesaje favorabile Rusiei si lui Putin, de atac la adresa Ucrainei si a Uniunii Europene.

“Timpul păcii” este sloganul organizatorilor sub care se vor ascunde ideile Moscovei vehiculate pe teritoriul Romaniei.

Ungaria a blocat pana in prezent mai multe initiative euro-atlantice de ajutorare a Ucrainei pentru eliberarea teritoriul sau de sub invazia ruseasca.

Cativa oficiali de la Budapesta sustin fatis invazia Rusiei si cocheteaza cu ideea destramarii teritoriale a Ucrainei in scopul alipirii unor teritorii la Ungaria, pe mână ruseasca.

Sub dominatia autoritara a lui Viktor Orban, Ungaria se transforma intr-un stat negru, unde mesajele si actiunile impotriva civilizatiei occidentale capata aspecte monstruoase.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here